Vincent Cassel het in 'n onderhoud gepraat oor die ingewikkeldhede van die werk in die rolprent oor Jason Bourne

Baie gou in die teaters begin die prentjie "Jason Bourne", die hoofrolle in wat deur Matt Damon, Julia Stiles, Tommy Lee Jones en Vincent Cassel uitgevoer is. Die Franse akteur, wat die hoof teenstander van Born gespeel het, in 'n eksklusiewe onderhoud vir die publikasie van HELLO! het sy indrukke van die werk in hierdie film gedeel.

Kassel het gepraat oor sy held en die band "Jason Bourne"

Soos enige ander onderhoud het dit begin met die karakter se karakter, wat die akteur gespeel het. Hier is wat Vincent van Bate gesê het:

"Voordat ek verstaan ​​wat die foto's van Jason Bourne in die algemeen is, het ek gekyk na alles waar Damon verfilm het. Op 'n keer word dit duidelik getoon dat Bourne altyd 'n man het wat hom teenstaan. Hierdie keer moes ek hierdie persoon speel. Daarbenewens het my karakter volgens die scenario 'n storie en 'n verband met Born, dit wil sê. Die bate beywer Jason vir 'n rede. "

Daarna het die onderhoudvoerder die sielkunde van die karakter Vincent aangeraak, en die akteur het gelukkig oor hom gepraat:

"Ek probeer altyd gevoelens vir my held voel, selfs as ek sleg speel. My bate is 'n dapper soldaat wat sy eie beginsels en reëls het, wat hy jare lank volg. Daarbenewens is hy daarvan oortuig dat hy optree en goed lewe. En dan verskyn Jason Bourne, wat die hele stelsel vernietig. Natuurlik probeer die Bate alles stop deur dit te likwideer. "

En nou het Vincent Cassel 'n bietjie gepraat oor onderdompeling in die rol:

"In hierdie film was my fisiese onderdompeling in my karakter baie sterk. Ek het gehardloop, geveg, geskiet, maar het amper niks gesê nie. Eendag het ek begin voel soos 'n mime. Terloops, hierdie rol in die fisiese plan is aan my gegee, nie net na my almal dieselfde nie, maar 20 jaar. Ek was natuurlik nie vet voor die skietery nie, maar steeds was ek voortdurend betrokke by die gimnasium en in enige van die stede waar die skietery plaasgevind het. Eers daarna het ons op die werf begin werk. Die interessantste ding is dat ek na die bevel "verwyder" na die masseuse gehardloop het, sonder dat ek die oggend amper uit die bed kon kom. Sover ek weet, het Damon dieselfde ding gedoen. "

Daarna het Vincent 'n paar woorde afgesluit oor die werk op "Jason Bourne":

"Ek onthou nie wanneer daar so lang skote was nie. Dit was 'n baie, baie lang tyd. In die proses was daar 'n groot aantal plekke, kameras en mense betrokke. Ek het soms gedink dat ek in 'n koma geval het, of dat dit nie werklik gebeur nie. Daar was dae toe ek die hele dag in 'n stoel gesit het en gewag het toe hulle my op die platform sou bel, en toe net gaan slaap. Maar hulle het my gebel en gesê dat my afrit om 12 sou wees. Ek het gewag. Eintlik was my naam om 04:00. Om op die hoogte te wees wanneer jy op sulke films werk, moet jy die proses aanvaar, soos dit is; kom en gaan slaap, ontspan, ens. Dieselfde sal jy genooi word vir die skietery, sodra dit moontlik word. "
Lees ook

Vincent het gepraat oor die werk met Damon en Gringrass

Matt Damon werk meer as een keer saam met regisseur Paul Greengrass op die rolprent oor Jason Bourne. Soos dit blyk, het Kassel vinnig by hierdie span aangeneem, en die akteur praat baie warm hieroor:

"Ek het die eerste keer Gringrass in Tenerife ontmoet. Ons was in kortbroek, en ons het goeie wyn gedrink. Die situasie self het 'n vriendskap gehad. In die algemeen, dit met Paulus, dit by Matt was dit nie moeilik om te werk nie. Ons het vriende geword. Dit was 'n baie interessante ervaring. "